Παρασκευή 26/04/2024

Μπρους Γουίλις: Σταματά τις ταινίες γιατί διαγνώστηκε με αφασία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική.

Αυτό ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ στο instagram.

“Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό σαν μια δυνατή οικογένεια και θέλαμε να το γνωστοποιήσουμε στους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για σας, όπως και εσείς γι’ αυτόν.

Όπως λέει πάντα ο Bruce, “Live it up” (Ζήσε το) και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.”

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τις κόρες του ηθοποιού Rumer Willis , Scout Willis , Tallulah Willis , Mabel Willis και Evelyn Willis , καθώς και της συζύγου του Bruce, Emma Heming Willis και της πρώην συζύγου του Demi Moore.

Μπρους Γουίλις: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Η καριέρα του Μπρους Γουίλις ξεκίνησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980, ως Ντέιβιντ Άντισον στην τηλεοπτική σειρά Moonlighting (1985-1989) η οποία στην Ελλάδα είναι γνωστή με τον τίτλο “Αυτός, αυτή και τα μυστήρια“.

Έκτοτε εμφανίστηκε σε περισσότερες από 70 ταινίες, κερδίζοντας ευρεία αναγνώριση ως ήρωας δράσης μετά την ερμηνεία του ως Τζον ΜακΚλέιν στο “Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει” (Die Hard, 1988 – 2013) και άλλους επόμενους ρόλους.

Τα άλλα έργα του Μπρους Γουίλις περιλαμβάνουν The Last Boy Scout (1991), Pulp Fiction (1994), 12 Monkeys (1995), Last Man Standing (1996), The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), The Sixth Sense (1999), Hart’s War (2002), Tears of the Sun (2003), Hostage (2005), Lucky Number Slevin (2006), Surrogates (2009), Moonrise Kingdom (2012), Rock the Kasbah (2015) και Motherless Brooklyn (2019).

Ως τραγουδιστής, ο Γουίλις κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ The Return of Bruno το 1987, ακολουθούμενο από άλλα δύο άλμπουμ το 1989 και το 2001. Έκανε το ντεμπούτο του στο Broadway στη σκηνική προσαρμογή του Misery το 2015. Ο Γουίλις έχει λάβει πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μεταξύ των οποίων μια Χρυσή Σφαίρα , δύο Primetime Emmy Awards και δύο People’s Choice Awards . Έλαβε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame το 2006.

Το αστέρι του Μπρους Γουίλις στο Hollywood Walk of Fame
Το αστέρι του Μπρους Γουίλις στο Hollywood Walk of Fame

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ