Πέμπτη 25/04/2024

Πρώην μαφιόζος βαθμολογεί σκηνές από 13 μαφιόζικες ταινίες – Πόσο πραγματικές είναι;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Μάικλ Φρανζέσι βαθμολογεί τις κλασικές σκηνές από 13 μαφιόζικες ταινίες σχετικά με το πόσο ακριβείς είναι

Ο Μάικλ Φρανζέσι (Michael Franzese), ένας πρώην μαφιόζος της Νέας Υόρκης και πρώην καπορέτο της εγκληματικής οικογένειας Colombo, βαθμολογεί τις κλασικές σκηνές ταινιών της μαφίας σχετικά με το πόσο ακριβείς είναι.

Η μαφία των ΗΠΑ εμφανίζεται σε πολλές κλασικές ταινίες από τη δεκαετία του 1920 και μετά. Συζητάμε την πολιτιστική σημασία και την ακρίβεια διάσημων σκηνών εγκλήματος σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως «Ο Νονός» και «Οι Σοπράνο». Ο Franzese επισημαίνει επίσης ανακρίβειες σε σκηνές από κωμωδίες μαφιόζων όπως το “Analyze This” και το “The Simpsons”.

Ο Franzese συζητά αληθινές ιστορίες και αληθινούς χαρακτήρες που παρουσιάζονται στα “Goodfellas” και “Casino”. Μιλάει για την εγγύτητά του με τα γεγονότα της ταινίας «The Irishman» του Μάρτιν Σκορτσέζε, της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας με πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αλ Πατσίνο.

Μετά την απελευθέρωση του Φραντσέζε από τη φυλακή το 1995, έγινε ο μόνος υψηλόβαθμος αξιωματούχος μιας μεγάλης οικογένειας της μαφίας που έφυγε ποτέ, χωρίς προστατευτική επιμέλεια, και επέζησε. Ο Franzese είναι ο συγγραφέας του “Blood Covenant” και του “I’ll Make You An Offer You Can’t Refuse”. Τώρα εργάζεται ως δημόσιος ομιλητής και motivator.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ