Πέμπτη 28/03/2024

Με Jet Suit του Iron Man οι Royal Marines

Η εταιρεία Gravity Industries, δημοσίευσε στο YouTube βίντεο των Βρετανών Πεζοναυτών (British Royal Marines) που δοκιμάζουν το προϊόν τους Jet Suit κατά τη διάρκεια μιας άσκησης στα νότια παράλια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο βίντεο, ένα Πεζοναύτης που φοράει κοστούμι με τζετ απογειώνεται από ένα φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος, πετάει πάνω από την θάλασσα και στη συνέχεια προσγειώνεται στο HMS Tamar.

-Διαφήμιση-

Η εταιρεία Gravity Industries, ευχαρίστησε τους Πεζοναύτες για τη διεξαγωγή “μιας πολύ επιτυχημένης άσκησης που δοκιμάζει την ικανότητα του Gravity Jet Suit”, προσθέτοντας ότι “το βίντεο μιλάει από μόνο του”.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τον Πεζοναύτη που φοράει στο “Τζετ Κοστούμι”

Το Jet Suit της Gravity Industries

Το Jet Suit της Gravity Industries χρησιμοποιεί πέντε κινητήρες μίνι τζετ, τέσσερις στα χέρια του και ένα στην πλάτη, για να παράγει πάνω από 1000 ίππους ώσης. Ο χρήστης, μπορεί να προσαρμόσει την ταχύτητα και την τροχιά του αλλάζοντας τη θέση των βραχιόνων του.

Ο Richard Browning με το κοστούμι του Iron Man

-Διαφήμιση-
Ο Richard Browning με το Jet Suit
Πηγή: Facebook @takeongravity

Το ίδιο κοστούμι φορούσε ο ιδρυτής της Gravity Industries, Richard Browning, το 2019, ο οποίος έσπασε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας φτάνοντας τα 85 μίλια/ώρα.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις