Σάββατο 04/05/2024

Google: Θα δημιουργήσει διαφημίσεις με τεχνητή νοημοσύνη

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Google σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στη διαφημιστική της επιχείρηση τους επόμενους μήνες.

Η Google σχεδιάζει να ενσωματώσει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη (generative AI) στη διαφημιστική της επιχείρηση τους επόμενους μήνες, καθώς μεγάλοι τεχνολογικοί όμιλοι σπεύδουν να ενσωματώσουν την επαναστατική τεχνολογία στα προϊόντα τους, αναφέρουν οι Financial Times επικαλούμενοι μια εσωτερική παρουσίαση της εταιρείας με τίτλο “Διαφημίσεις με τεχνητή νοημοσύνη 2023” (AI-powered ads 2023).

Η Google σύμφωνα με τους FT, χρησιμοποιεί ήδη AI στη διαφημιστική της επιχείρηση για να δημιουργήσει απλά μηνύματα που ενθαρρύνουν τους χρήστες να αγοράσουν προϊόντα. Ωστόσο, η ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς τεχνητής νοημοσύνης, η οποία τροφοδοτεί επίσης το chatbot Bard, σημαίνει ότι η εταιρεία θα μπορεί να δημιουργήσει πολύ πιο σύνθετες καμπάνιες παρόμοιες με αυτές που δημιουργούνται από εταιρείες μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με την παρουσίαση, οι διαφημιστές μπορούν να παρέχουν “δημιουργικό” περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο και κείμενο που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη καμπάνια. Στη συνέχεια, το AI “αναμιγνύει” αυτό το υλικό για να δημιουργήσει διαφημίσεις με βάση το κοινό που προσπαθεί να προσεγγίσει, καθώς και άλλους στόχους, όπως στόχους πωλήσεων.

Μία από τις πηγές των FT είπε ότι ανησυχούν ότι το εργαλείο θα μπορούσε να διαδώσει παραπληροφόρηση, καθώς το κείμενο που δημιουργείται από chatbots AI θα μπορούσε με βεβαιότητα να κάνει ψευδείς ισχυρισμούς.

Η Google είπε στους Financial Times ότι σχεδιάζει να εγκαταστήσει ισχυρές δικλείδες ασφαλείας για την αποτροπή τέτοιων σφαλμάτων, γνωστών ως “ψευδαισθήσεις”, όταν κυκλοφορήσει τις νέες δυνατότητες τους επόμενους μήνες.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ