Τετάρτη 07/12/2022

Gangnam Style: 10 χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι στην πρώτη πεντάδα

- Διαφήμιση -

Το βίντεο του «Gangnam Style» ήταν το πρώτο βίντεο που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube. 10 χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι στην πρώτη πεντάδα, έχοντας φθάσει τις 4,5 δισεκατομμύριο προβολές.

Το βίντεο του «Gangnam Style», φαινόμενο μιας εποχής, κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια σαν σήμερα.

Gangnam Style Εικόνα: YouTube @officialpsy
Εικόνα: YouTube @officialpsy

Το Gangnam Style του Psy

Το βίντεο κλιπ του Νοτιοκορεάτη Psy αναρτήθηκε στο YouTube στις 15 Ιουλίου 2012 και 10 χρόνια μετά εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στα πέντε βίντεο με τις περισσότερες προβολές.

Το καλοκαίρι του 2012 και για πολύ καιρό μετά, αυτό το τραγούδι έπαιζε παντού: Oppa Gangnam Style.

- Διαφήμιση -

Δεν έχουν περάσει ούτε έξι μήνες από την κυκλοφορία του κλιπ, στο οποίο ο Νοτιοκορεάτης Psy παρουσίαζε τις χορευτικές φιγούρες, οι οποίες είναι εκπληκτικές όπως το ίδιο το τραγούδι, έφτασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στις 21 Δεκεμβρίου 2012, σπάζοντας ένα ρεκόρ.

Με αφορμή τη 10η επέτειό του, ο Psy είπε μέσω του Youtube: «Ήταν ένα εξαιρετικό συναίσθημα να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube πριν από 10 χρόνια, και εξακολουθεί να είναι. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω έναν ρόλο στο να ανοίξω το δρόμο για όλα τα είδη μουσικής που ξεπερνούν τα σύνορα».

Ο Psy έχει αποδείξει τον εαυτό του ως μουσικός και χορευτής εδώ και 10 χρόνια, αν και μπορεί να μην ξαναπιάσει την επιτυχία του «Gangnam Style». Έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ από το 2012.

- Διαφήμιση -
❯ Τελευταία νέα
- Διαφήμιση -
AMYNA Network
Ειδήσεις