Πέμπτη 28/03/2024

Το Twitter ανήκει στον Έλον Μασκ – Οι αλλαγές που έρχονται

Ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter, έναντι 54,20 δολαρίων ανά μετοχή σε μετρητά, μια συναλλαγή αξίας περίπου 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το Twitter θα γίνει ιδιωτική εταιρεία.

-Διαφήμιση-

Έλον Μασκ: Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας

“Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται ζητήματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας», είπε ο Έλον Μασκ.

“Θέλω επίσης να κάνω το Twitter καλύτερο από ποτέ βελτιώνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες, κάνοντας τους αλγόριθμους ανοιχτού κώδικα για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη, νικώντας τα spam bots και επαληθεύοντας την ταυτότητα όλων των ανθρώπων. Το Twitter έχει τεράστιες δυνατότητες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εταιρεία και την κοινότητα των χρηστών για να το ξεκλειδώσω.”, κατέληξε ο νέος ιδιοκτήτης του Τουίτερ.

Ο Έλον Μάσκ έγραψε ότι ελπίζει ακόμη και οι χειρότεροι επικριτές του να παραμείνουν στο Τουίτερ, γιατί αυτό σημαίνει ελευθερία του λόγου.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω εξελίξεις έφεραν άνοδο της μετοχής του Twitter (TWTR).

-Διαφήμιση-

Το Twitter σχεδιάζει να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα κερδών του πρώτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2022 πριν ανοίξει η αγορά στις 28 Απριλίου 2022. Υπό το φως της εκκρεμούς συναλλαγής που ανακοινώθηκε σήμερα, η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας Twitter Inc. στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αναστέλλεται.

Νωρίτερα, η μετοχή της εταιρείας κατέγραφε άνοδο +5,5%, φτάνοντας τα 51,60 δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ είχε αγοράσει το 9,2% των μετοχών του Τουίτερ και είχε κάνει προσφορά εξαγοράς της πλατφόρμας έναντι 43 δισ. δολαρίων.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις