Πέμπτη 28/03/2024

All I Want For Christmas Is You: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο η Μαράια Κάρεϊ από το τραγούδι

Το τραγούδι «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

All I Want for Christmas Is You
All I Want for Christmas Is You

All I Want For Christmas Is You: 25 χρόνια για να φτάσει στο Νο1

Το τραγούδι εμφανίζεται σε δεκάδες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σημειώνει τεράστια επιτυχία τις γιορτές σε υπηρεσίες streaming όπως το Spotify και το Pandora. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2019 το τραγούδι έφτασε στο #1 στο Billboard Hot 100. Χρειάστηκαν 25 χρόνια για να φτάσει το τραγούδι στο #1.

-Διαφήμιση-

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός λαμβάνει κάθε Δεκέμβριο περίπου από 600.000 έως 1.000.000 δολάρια μόνο από το «All I Want For Christmas Is You».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται ότι κερδίζει ετησίως 380.000 αγγλικές λίρες από το τραγούδι, αν και είναι δύσκολο να εξακριβωθεί το ποσό, καθώς η Εταιρεία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων προστατεύει τα μέλη της και δεν δίνει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Η Μαράια Κάρεϊ λαμβάνει επίσης χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο από τις υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify και το χριστουγεννιάτικο τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή των playlists ήδη από τον Νοέμβριο.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις