Πέμπτη 25/04/2024

ΝΙΜΤΣ: Η ψευδοροφή και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η “πρόκληση” της ψευδοροφής του ΝΙΜΤΣ

Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η αποδέσμευση από το ΥΠΕΘΑ φωτογραφίας στην οποία εμφανίζονται προσωπικό του ΝΙΜΤΣ και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς να συνομιλούν κάτω από μια ετοιμόρροπη ψευδοροφή.

Η ψευδοροφή σε έναν χώρο του ΝΙΜΤΣ
Η ψευδοροφή σε έναν χώρο του ΝΙΜΤΣ

Απορούμε τί το σημαντικό περιέχεται στην εν λόγω φωτογραφία και ποιος ο αντικειμενικό σκοπός της δημοσίευσής της. Να αναδειχθούν οι “προκλήσεις που αντιμετωπίζει” το ΝΙΜΤΣ; Και είναι επιπέδου ΥΦΕΘΑ η ψευδοροφή που κρέμεται;

Πέραν του ότι είναι η πλέον πιο άσχημη φωτογραφία που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από επίσκεψη πολιτικής ηγεσίας σε στρατιωτικό χώρο, τίθενται αμφιβολίες για την άμεση αποκατάσταση των παρατηρήσεων του Τεχνικού Ασφαλείας του Νοσοκομείου που άπτονται θεμάτων Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων.

Κατά τα άλλα…

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, την έδρα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κέλλη, όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Μυτιληνάκης και ο Γενικός Διευθυντής, Αντιστράτηγος (YI) ε.α. Παναγιώτης Νούλης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, το έργο που επιτελείται στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στους χώρους των Εξωτερικών Ιατρείων, του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, των Κλινικών, των Εργαστηρίων και των Διαγνωστικών Τμημάτων, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, με ασθενείς και συνοδούς αυτών.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΝΙΜΤΣ κ. Ευάγγελο Χαλκιά και την Πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΝΙΜΤΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Μαρία Χατζάκη.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνεχάρη τη Διοίκηση, το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ΝΙΜΤΣ για το αξιοσημείωτο έργο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους και σε μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού. Επίσης, υπογράμμισε την αδιάλειπτη συνεισφορά τους και την ουσιαστική συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια διασφάλισης της δημόσιας υγείας, σε μια παρατεταμένη, εξαιρετικά δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ