Πέμπτη 28/03/2024

Μνημείο Πεσόντων του Δ’ Σώματος Στρατού: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια στην Ξάνθη

Έγιναν στην Ξάνθη τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων στο Δ’ Σώματος Στρατού

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων του Σώματος πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2022 στην έδρα του Δ’ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπρόσωπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

-Διαφήμιση-

Το Μνημείο Πεσόντων Δ’ Σώματος Στρατού κατασκευάστηκε με πόρους του Σώματος και με δωρεές του κ. Γεώργιου Δημητράκη και των εταιρειών ΓΚΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, FHL KYRIAKIDIS GROUP και ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.

Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής του Δ’ ΣΣ Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, o κ. Σταύρος Γκάνης, Πρόεδρος της εταιρείας ΓΚΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, ο κ. Αντώνιος Πασχάλης, μέλος του ΔΣ της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, επίτιμοι Διοικητές του Δ΄ΣΣ, καθώς και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Βράβευση της 211 ΕΜΑ

Μετά την τελετή των αποκαλυπτηρίων, ο Αρχηγός ΓΕΣ βράβευσε στην έδρα του Σώματος την 211 ΕΜΑ, η οποία κατετάγη 1η στον Διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Πετροχώρι Ξάνθης.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις