Παρασκευή 03/05/2024

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Έχουμε την ικανότητα μόνοι μας να υπερασπιστούμε την Ελλάδα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συμμετείχε στο Ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Delphi Economic Forum VII), στη συζήτηση με θέμα “Η Ελλάδα και ο ρόλος της στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Μεσόγειο” (GREECE AND ITS ROLE OF SECURITY & STABILITY IN THE MEDITERRANEAN).

Επισήμανε τις διμερείς σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και τη Σαουδική Αραβία ενώ έκανε λόγο και στα τριμερή σχήματα με τη συμμετοχή της Κύπρου όπως αυτά της Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, τόνισε ιδιαιτέρως ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν την ικανότητα από μόνες τους να εκτελέσουν την αποστολή τους που είναι η εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε επίσης ότι “πρέπει να είμαστε επίφοβοι αντίπαλοι για τους επιβουλείς μας και ελκυστικοί σύμμαχοι και εταίροι για τους φίλους μας”.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και του “Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων”, Βίκυ Φλέσσα ενώ στη συζήτηση συμμετείχε και ο Καθηγητής Στρατηγικής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς Αθανάσιος Πλατιάς.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ