Παρασκευή 29/03/2024

Οι παπάντζες του Ερντογάν: Στις ΗΠΑ τον υποδέχθηκε ο Τσαβούσογλου!

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιεί ταξίδι στις ΗΠΑ έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021 για την 76η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης δεν τον υποδέχθηκε κάποιος αξιωματούχος της Αμερικανικής Κυβέρνησης, αλλά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ταξίδεψε μαζί του.

-Διαφήμιση-

Για αυτό το λόγο, η Τουρκική Προεδρεία δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το σόου συνεχίζεται…

Η αυτοκινητοπομπή για τον “μέγα” σουλτάνο του κράτους-συμμορία…

Το “Τουρκικό Κέντρο» στη Νέα Υόρκη

Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ερντογάν εγκαινίασε το “Τουρκικό Κέντρο» στη Νέα Υόρκη όπου παραβρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος.

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Συγχαίρω τον πρόεδρο Ερντογάν για τα εγκαίνια του Τουρκικού Κέντρου!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής συνεχάρη τον Τούρκο πρόεδρο και έστειλε μήνυμα για τη θρησκευτική ελευθερία των μειονοτήτων στην Τουρκία, ενώ επανέλαβε το αίτημα για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

-Διαφήμιση-
Ο Ερντογάν εγκαινίασε το "Τουρκικό Κέντρο» στη Νέα Υόρκη

«Συγχαίρω τον πρόεδρο Ερντογάν για τα εγκαίνια του Τουρκικού Κέντρου, (που έκανε) μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες. Όπως πάντα, επιμένω στη σημασία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και την υποστήριξη των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων της Τουρκίας» ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο Twitter.

Η τουρκική πλευρά μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία όπου διακρίνονται ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στο ίδιο πλάνο με τον Τατάρ και άλλους αξιωματούχους κατά το κόψιμο της κορδέλας στο Μανχάταν.

Αντιδράσεις για Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν στην παρουσία του κ.κ. Ελπιδοφόρου είναι και η Αρμενική Οργάνωση ANCA.

«Με το κατεστημένο της Ουάσιγκτον να του έχει γυρίσει πλάτη (τα γεράκια, τα περιστέρια και όλοι ενδιάμεσα) – και ενώ αναζητά απεγνωσμένα συμμάχους – ο Ερντογάν στρατολογεί διπλωμάτες από το Αζερμπαϊτζάν, εκπροσώπους της παράνομης τουρκικής κατοχικής δύναμης στην Κύπρο και την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία γι’ αυτή τη σκηνοθετημένη φωτογραφία στη Νέα Υόρκη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Όταν ο Ερντογάν και Τσαβούσογλου κάναν χειραψία μαζί παρουσία του Λαβρόφ…

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις