Σάββατο 20/04/2024

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους 2021 με 2 πλοία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο λιμένα του Πειραιά η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ). 

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, o Διοικητής ΣΝΔ Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, καθώς συγγενείς και φίλοι των Ναυτικών Δοκίμων.

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

ΘΕΠ ΣΝΔ 2021

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και θα συμμετέχουν η Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ».

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

Τα πλοία προβλέπεται να καταπλεύσουν στους λιμένες Κέρκυρας, Τεργέστης και Νάπολης , ενώ θα επιβαίνουν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και 8 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών (2 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, 2 από τη Σχολή Ικάρων, 2 από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και 2 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής).

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους

Ο Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους έχει σκοπό την πρακτική εκπαίδευση εν πλω και την απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Ναυτικούς Δόκιμους, καθώς και την προβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους λιμένες κατάπλου.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ