Πέμπτη 25/04/2024

ΘΕΠ 2021: ΣΝΔ και ΣΜΥΝ επέστρεψαν στην βάση τους (Φωτογραφίες – Βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 ολοκληρώθηκε ο ετήσιος Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

ΣΝΔ ΘΕΠ 2021

Ο ΘΕΠ της ΣΝΔ, διήρκησε από την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και περιελάμβανε πρακτική και θεωρητική εν πλω εκπαίδευση και συνέβαλε σημαντικά στην απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Ναυτικούς Δόκιμους.

Κατά την διάρκεια του ΘΕΠ, η Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» κατέπλευσαν στους λιμένες Κέρκυρας, Σούδας, Ψαρών και Τήνου.

Συνολικά συμμετείχαν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και 8 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών (2 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, 2 από τη Σχολή Ικάρων, 2 από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και 2 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής).

ΣΜΥΝ ΘΕΠ 2021

Ο ΘΕΠ της ΣΜΥΝ διήρκησε από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και περιελάμβανε γυμνάσια στο πλαίσιο της πρακτικής εν πλω εκπαίδευσης και της απόκτησης ναυτικής εμπειρίας από τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς.

Κατά την διάρκεια του ΘΕΠ, το Α/Γ «ΡΟΔΟΣ» κατέπλευσε στους λιμένες Αλεξανδρούπολης, Ρόδου, Κέρκυρας, Τήνου και στον Ναύσταθμο Κρήτης ενώ συμμετείχαν 156 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί καθώς και 3 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών.

Στην επόμενη σελίδα δείτε φωτογραφίες από τον ΘΕΠ 2021 της ΣΝΔ και της ΣΜΥΝ.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ