Σάββατο 20/04/2024

Χαρδαλιάς από ΑΤΑ: Η ισχυρή μας δύναμη αποτροπής διατηρεί το αγαθό της άμυνας αλώβητο!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, επισκέψεις στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και στην 1η Στρατιά/EU-OHQ, στη Λάρισα.

Ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των επισκέψεων, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μειζόνων Επιχειρησιακών Σχηματισμών για την οργάνωση, την αποστολή, το επιχειρησιακό τους έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Χαρδαλιάς: Ισχυρή η αποτρεπτική δύναμη της Ελλάδας

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην ισχυρή αποτρεπτική δύναμη της Πατρίδας η οποία διατηρεί το αγαθό της άμυνας αλώβητο.

Αναφερόμενος στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι ο άοκνος καθημερινός και διαχρονικός αγώνας τους, εξασφαλίζει την ελευθερία της Πατρίδας μας και συμβάλλει στην προβολή της χώρας μας, ως δύναμη σταθερότητας και ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς στην 337 Μοίρα

Αναλυτικά, ο ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τις έδρες του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και το 1ο ΑΚΕ (Αεροπορικός Έλεγχος Μέσων Αεράμυνας – Κέντρο Σύνθεσης και Παραγωγής Αεροπορικής Εικόνας), την 337 Μοίρα, καθώς και το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν κατά περίπτωση ο Αρχηγός ΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς/EU–OHQ Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Επίσης, ξεναγήθηκε στον πρόσφατα εγκαινιασμένο Χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» του ΑΤΑ.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ