Παρασκευή 29/03/2024

Βαρβιτσιώτης για Ένοπλες Δυνάμεις: Εντολή να βρίσκονται σε εγρήγορση και συνεχή εκπαίδευση

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης έδωσε σήμερα 3 Μαΐου 2022 συνέντευξη στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM και στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στις πρόσφατες τουρκικές προκλητικές ενέργειες και στις 168 παραβιάσεις της 27ης Απριλίου 2022, δηλώνοντας ότι “παρά τις καλές προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη”, στην τελευταία συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, “βλέπουμε μια έξαρση προκλήσεων από πλευράς Τουρκίας και σε επίπεδο ρητορικής αλλά και σε επίπεδο πρακτικής”.

-Διαφήμιση-

Ο Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι για την Ελλάδα δεν έχει εκλείψει η τουρκική απειλή και υπάρχει εντολή προς τις Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται σε εγρήγορση και συνεχή εκπαίδευση.

Η αναφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις στο 15:45

“Είμαστε πάντα έτοιμοι στο να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απειλή. Σε μια τέτοια περίοδο διεθνούς αστάθειας, απευχόμαστε τη δημιουργία ενός ρήγματος στον νοτιοανατολικό σκέλος του ΝΑΤΟ, σε μία περίοδο που όλη η Ευρώπη κοιτάζει προς το ΝΑΤΟ ως εγγυητή ασφάλειας” τόνισε.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη επίσης την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων που κέρδισε την πρώτη θέση στον αμερικανικό στρατιωτικό διαγωνισμό Sandhurst 2022.

-Διαφήμιση-

Υπενθυμίζεται ότι η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων επιλέχθηκε και ως η “Φονικότερη ομάδα” στον SANDHURST 2022.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις