Παρασκευή 19/04/2024

Έβρος: Τουρκική στρατιωτική φάλαγγα με 300 οχήματα κατευθύνεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Βίντεο που διακινείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δείχνει σύμφωνα με τις περιγραφές, τουρκική στρατιωτική φάλαγγα με 300 οχήματα να κατευθύνεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Τουρκικός λογαριασμός στο twitter ανήρτησε τις πρώτες ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου (00:10, timestamp 2022-09-16T21:10:42.000Z) βίντεο αναφέροντας:

“Η αυτοκινητοπομπή των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελούμενη από 300 οχήματα, μεταφέρθηκε στην Αδριανούπολη.”

Το βίντεο λήφθηκε σύμφωνα με την πινακίδα οδοσήμανσης που καταγράφεται στο βίντεο, 74 χλμ από την Κωνσταντινούπολη και 166 χλμ από την Αδριανούπολη. Ως εκ τούτου δεν είναι βέβαιο ότι τα οχήματα που κινούνται προς Αδριανούπολη/Κωνσταντινούπολη ότι έχουν έδρα στην Αδριανούπολη.

Τονίζεται ότι η ημερομηνία λήψης του βίντεο είναι άγνωστη και ο αριθμός των στρατιωτικών οχημάτων δεν μπορεί να διευκρινιστεί καθόσον στο βίντεο δεν καταγράφεται ολόκληρη η φάλαγγα.

Τα στρατιωτικά οχήματα έχουν ακάλυπτες τις πινακίδες κυκλοφορίας, των οποίων ο αριθμός σε όλες ξεκινά από το 10.

Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα με ακάλυπτες τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα με ακάλυπτες τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Όποιος ξέρει σε ποιον Σχηματισμό/Μονάδα ανήκει το 10 γνωρίζει και σε ποιον ανήκουν τα οχήματα.

Εάν η Μονάδα εδρεύει στην Αδριανούπολη σημαίνει ότι τμήμα της ήταν κάπου και επιστρέφει στην έδρα του. Εάν δεν εδρεύει στην Αδριανούπολη ή Κωνσταντινούπολη ή στην ευρύτερη περιοχή της καταγραφής του βίντεο σημαίνει ότι υπάρχει μετακίνηση δυνάμεων από μια περιοχή σε κάποια άλλη.

Σημειώνεται ότι στην Αδριανούπολη εδρεύει η τουρκική 54 Μ/Κ Ταξιαρχία και ότι μεταφορικά οχήματα μιας Μονάδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν επ’ ωφελεία κάποιας άλλης.

Αυτά.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ