Πέμπτη 25/04/2024

Τουρισμός για όλους 2024: Ψηφιακή κάρτα σε Viva Wallet ή Alpha Bank ή Eurobank

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ψηφιακή κάρτα Viva Wallet, Alpha Bank και Eurobank για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024.

Όσοι/ες υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 πρέπει να επιλέξουν ποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα τους εκδώσει την ψηφιακή κάρτα εφόσον επιλεγούν μετά την κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι, με την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι δυνητικοί δικαιούχοι κατατάσσονται σε Προσωρινό Πίνακα Δυνητικών Δικαιούχων. Έπειτα, γίνεται ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από τον ανωτέρω Προσωρινό Πίνακα και διαμορφώνεται ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διατίθενται για την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 είναι: Viva.com, Eurobank και Alpha Tράπεζα. Τονίζεται ότι, για την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας δεν προαπαιτείται ο δικαιούχος να είναι πελάτης των ως άνω ιδρυμάτων.

Θα παραλάβω και πλαστική κάρτα Τουρισμός για Όλους 2024;

Όχι, η Τουρισμός για Όλους 2024 είναι ψηφιακή κάρτα. Για τις αγορές σας σε φυσικά POS, μπορείτε να προσθέσετε την κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι που επιθυμείτε (Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay).

Πώς πληρώνω με την ψηφιακή κάρτα Τουρισμός για Όλους 2024;

Σε τερματικά POS, εφόσον την έχετε προσθέσει σε ένα από τα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay. Online, με τα στοιχεία της ψηφιακής κάρτας σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης και CVV).

Η άυλη κάρτα σας παραμένει ενεργοποιημένη έως και 31/12/2024. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει όλο το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης μέχρι και τη λήξη της άυλης κάρτας σας, το υπόλοιπο επιστρέφεται στο κράτος.

Πώς ενεργοποιώ την ψηφιακή κάρτα Τουρισμός για Όλους 2024;

Εάν κληρωθείτε, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

  • γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και
  • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας.

Αφού εισέλθετε στον ανωτέρω σύνδεσμο, θα δημιουργήσετε προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και θα λάβετε κωδικό επιβεβαίωσης με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα σας με το πιστωθέν ποσό.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα προορίζεται αποκλειστικά για ηλεκτρονικές συναλλαγές ή μέσω συσκευής η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, δηλαδή μέσω ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία δίνεται η δυνατότητα απευθείας χρέωσης της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με τη συμπλήρωση των στοιχείων της ή με τη χρήση εφαρμογής σε ηλεκτρονική συσκευή που υποστηρίζει τη λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών μέσω ασύρματης σύνδεσης δύο συσκευών με απλή επαφή ή προσέγγισή τους (τεχνολογία NFC).

Δείτε αναλυτικές οδηγίες πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε/χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή κάρτα, είτε είστε πελάτης είτε όχι, της

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ