Δευτέρα 06/05/2024

Τουρισμός για Όλους 2024: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το Τουρισμός για Όλους 2024.

Το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε σήμερα 26 Απριλίου 2024, όπως είχαμε γράψει βάσει των πληροφοριών μας, τα αποτελέσματα για την κλήρωση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024.

Μπορείτε να δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων και τον Προσωρινό Πίνακα Δικαιούχων αφού πρώτα κατεβάσετε τα αρχεία xlsx από τη σελίδα του προγράμματος.

Έπειτα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τον αριθμό της αίτησης για να δείτε εάν κληρωθήκατε. Μην χρησιμοποιήσετε τα 4 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ γιατί υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί.

Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024
Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Για να μην κατεβάζετε αρχεία και ψάχνετε, μπορείτε να ενημερωθείτε προσωποποιημένα για την κλήρωση της αιτήσής σας μέσω της εφαρμογής https://vouchers.gov.gr/tourism4all.

Σε κάθε περίπτωση, εάν κληρωθήκατε θα ενημερωθείτε μέσω SMS ή μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση email που δηλώσατε στο gov.gr όταν κάνατε την αίτηση.

Σημειώνεται ότι, περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία που συμπεριλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις), αλλά στην παρούσα φάση τους χορηγείται μειωμένο ποσό ενίσχυσης, λόγω αδυναμίας εντοπισμού τους σε επίσημα ηλεκτρονικά Μητρώα, έχουν τη δυνατότητα υποβολής σχετικού Πιστοποιητικού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.

Οι παραπάνω Δικαιούχοι στο σύνολό τους θα λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχώρισαν κατά την αίτησή τους σχετικά με το χρόνο έναρξης υποβολής πιστοποιητικών, αλλά και με τα βήματα υποβολής τους.

Κατόπιν επαλήθευσης της ισχύος των υποβληθέντων πιστοποιητικών καθώς και του απαιτούμενου συνολικού ποσοστού αναπηρίας (από 67% και άνω), οι Κληρωθέντες Δικαιούχοι θα λαμβάνουν το επιπλέον ποσό ενίσχυσης που δικαιούνται έως του ποσού των €400 στην ψηφιακή τους κάρτα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ