Παρασκευή 29/03/2024

Ο “ΟΠΛΙΤΗΣ” της EODH δοκιμάστηκε στο ΚΕΤΘ

Το Ελληνικής σχεδίασης Τακτικό Τροχοφόρο Τεθωρακισμένο 4×4 HOPLITE (ΟΠΛΙΤΗΣ) της EODH παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους των Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΤΘ.

-Διαφήμιση-

Το Τροχοφόρο Τεθωρακισμένο Όχημα “ΟΠΛΙΤΗΣ” κινήθηκε σε κάθε είδους αρματικό έδαφος και ξεπέρασε με ευκολία εμπόδια και υδάτινα κωλύματα αποδεικνύοντας έμπρακτα την μεγάλη του ευκινησία και τις υψηλές του επιδόσεις.

Επίσης κινήθηκε σε άσφαλτο όπου επιδείχθηκαν οι δυνατότητες επιτάχυνσης, φρεναρίσματος, αποφυγής ξαφνικών εμποδίων και ανάπτυξης υψηλών ταχυτήτων.

Τροχοφόρο Τεθωρακισμένο Όχημα “ΟΠΛΙΤΗΣ”: Συμπεράσματα των δοκιμών

Σύμφωνα με την EODH:

“Χάρη στο πλεόνασμα ισχύος του κινητήρα, τις ανεξάρτητες αναρτήσεις, την τετρακίνηση με δυνατότητα μπλοκαρίσματος των διαφορικών και φυσικά την εργονομία και την άνεση χώρου, ο ΟΠΛΙΤΗΣ άφησε άριστες εντυπώσεις στους παριστάμενους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν και να κινηθούν ή ακόμη και να οδηγήσουν το όχημα.

-Διαφήμιση-

Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο όμως που αναδείχθηκε, ήταν η ευκολία προσαρμογής της σχεδίασης σε κάθε είδους αποστολή (με την ταχεία εναλλαγή της καμπίνας), η δυνατότητα συντήρησης και επισκευής σε συνθήκες πεδίου και φυσικά η συνεχής υποστήριξη FOS (σε περίπτωση που επιλεγεί) από την EODH.”

Δείτε το βίντεο από τις δοκιμές.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του ΟΠΛΙΤΗ στην DEFEA 2021

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις