Πέμπτη 25/04/2024

Συνοριοφύλακες Προκήρυξη 2022

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2022 για τους Συνοριοφύλακες στον Έβρο.

Ο αριθμός των Συνοριοφυλάκων που θα προσληφθούν στον Έβρο είναι διακόσιοι πενήντα (250).

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις διαρκούν συνολικά τέσσερις (4) ημέρες και είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψήφιους/ες και των δύο φύλων.

Η εξέταση των σωματικών, ψυχικών και διανοητικών προσόντων περιλαμβάνει ψυχομετρικές δοκιμασίες (TESTS), υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης, οι υποψήφιοι/ες ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα.

Οι ψυχομετρικές δοκιμασίες προηγούνται των υγειονομικών εξετάσεων και των αθλητικών δοκιμασιών.

Τα αθλήματα για τους Συνοριοφύλακες 2022

Όσοι/ες υποψήφιοι/ες κρίνονται ικανοί/ες στις υγειονομικές εξετάσεις, παραπέμπονται στη συνέχεια στις αθλητικές επιτροπές για τον έλεγχο της αθλητικής τους επίδοσης στα εξής αγωνίσματα:

  • Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16 ́ ́ (μία προσπάθεια).
  • Δρόμος 1000 μ. σε χρόνο 4 ́ και 20 ́ ́ (μία προσπάθεια).
  • Άλμα εις ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ. (τρεις προσπάθειες).
  • Άλμα εις μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).
  • Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ, ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

Υποψήφιοι/ες που δεν κρίνονται ικανοί σε κάποια από τις αθλητικές δοκιμασίες, αποκλείονται των περαιτέρω δοκιμασιών.

Συνοριοφύλακες Προκήρυξη 2022

Από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ποσοστό 5% αυτών, επιφυλάσσεται αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των υποψηφίων Ελλήνων/ίδων πολιτών, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Κατά τον καθορισμό του ποσοστού αυτού, δεν λαμβάνονται υπόψη τα κλασματικά υπόλοιπα.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, από τη δημοσίευση της προκήρυξης μέχρι τις 29 Μαΐου 2022 και ώρα 15.00.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη διαγωνισμού.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ