Τετάρτη 24/04/2024

Ξεκίνησε η ειδική εκπαίδευση 2.500 Αστυνομικών της ΔΙΑΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ξεκίνησε σήμερα 29 Νοεμβρίου 2021 η ειδική εκπαίδευση αστυνομικών και ειδικών φρουρών που στελεχώνουν την ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

Την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος κήρυξε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Το σχολείο επανεκπαίδευσης θα παρακολουθήσουν 2.500 άνδρες και γυναίκες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το σχολείο επανεκπαίδευσης θα παρακολουθήσουν συνολικά 2.500 άνδρες και γυναίκες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε 25 εκπαιδευτικές σειρές, διάρκειας έξι ημερών, και για διάστημα από 29 Νοεμβρίου 2021 έως 16 Ιουλίου 2022.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και υλοποιείται με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ξεκίνησε η ειδική εκπαίδευση 2.500 Αστυνομικών της ΔΙΑΣ

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να μετεκπαιδευτούν και να ενημερωθούν διεξοδικά στο θεωρητικό μέρος, από ιδιώτες πανεπιστημιακούς καθηγητές, δικαστικούς λειτουργούς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, σε θέματα ουσιαστικού και δικονομικού ποινικού δικαίου, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ρατσισμού, ξενοφοβίας, διεθνούς προστασίας, επαγγελματικής αγωγής, κανόνων δεοντολογίας, οπλοφορίας, χρήσης πυροβόλων όπλων, ψυχολογίας, επικοινωνίας και οργανισμών – κανονισμών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, στο πρακτικό μέρος τους παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξουν και να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους, στις πρώτες βοήθειες στο πεδίο, μέσω πρακτικής εξάσκησης σε σενάρια εξομοιούμενα ένοπλης συμπλοκής με τραυματίες αστυνομικούς και πολίτες, στη διαχείριση εγκλημάτων σε εξέλιξη – καταδιώξεων και μνημονίων ενεργειών, στους ελέγχους υπόπτων ατόμων μέσω σεναρίων κλιμακούμενης έντασης συνεργάσιμων και μη συνεργάσιμων ατόμων, στους ελέγχους οχημάτων, στην αστυνομική αυτοάμυνα, στην οπλοτεχνική, καθώς και στους κανόνες ασφαλείας και χρήσης πυροβόλων όπλων.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ