Τρίτη 23/04/2024

Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021 στην Θεσσαλονίκη με Ομάδα ΖΕΥΣ και Άλμα Ελευθέρας Πτώσεως

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021 στην Θεσσαλονίκη θα γίνει κανονικά.

Σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών, στη στρατιωτική παρέλαση της 28 Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα.

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021 ώρα: Τι αλλάζει;

Η διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης θα έχει μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021 ώρα έναρξης

Στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από την Αυτού Εξοχότητα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Ν. Σακελλαροπούλου. Κατά τη στιγμή της κατάθεσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η ώρα έναρξης της στρατιωτικής παρέλασης για την 28 Οκτωβρίου 2021 ενώπιον της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας θα είναι στις 11.00, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εντυπωσιακή αναμένεται η φετινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζευς” της Πολεμικής αεροπορίας.

Στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021 στην Θεσσαλονίκη με Ομάδα ΖΕΥΣ και Άλμα Ελευθέρας Πτώσεως

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα πιλότου F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ στην στρατιωτική παρέλαση Θεσσαλονίκης την 28 Οκτωβρίου 2021

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί άλμα ελευθέρας πτώσεως από 2 αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς. Τον Υπολοχαγό Κώστα Πίστα και τον Αρχιλοχία Γιώργο Κουτσογιάννη.

Δείτε το βίντεο με το Άλμα Ελεύθερης Πτώσης Αλεξιπτωτιστών στην στρατιωτική παρέλαση Θεσσαλονίκης από τους Υπολοχαγό Κώστα Πίστα και Αρχιλοχία Γιώργο Κουτσογιάννη

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Δείτε το Podcast του ΓΕΕΘΑ για την 28η Οκτωβρίου 1940, με τον Γρηγόρη Βαλτινό να απαγγέλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ιστορικά κείμενα και ποιήματα της επετείου.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την στρατιωτική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021 από την Θεσσαλονίκη

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ