Σάββατο 20/04/2024

Ψηφιακή Μέριμνα 2 – Αγορά υπολογιστή για εκπαιδευτικούς με voucher 200 ευρώ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Η Ψηφιακή Μέριμνα 2 ενισχύει με επιταγές αξίας 200€ για την αγορά υπολογιστή laptop ή desktop καθώς και tablet.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Η Ψηφιακή Μέριμνα 2 αφορά τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας καθώς και τις οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη καθώς και ανήλικους υπό επιτροπεία που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας και επλήγησαν από τις περιοχές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021.

Ψηφιακή Μέριμνα Καταστήματα

Η εξαργύρωση της επιταγής voucher 200 ευρώ για την αγορά υπολογιστή laptop ή desktop καθώς και tablet μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα που πωλάει τον εν λόγω τεχνολογικό εξοπλισμό (tablet, laptop, desktop) και συμμετέχει στο Πρόγραμμα ως προμηθευτής.

Κατά βάσει όλες οι μεγάλες αλυσίδες και online πλατφόρμες που πωλούνε λαπτοπ και υπολογιστές συμμετέχουν στην Ψηφιακή Μέριμνα για εκαπιδευτικούς και μαθητές, όπως πχ MediaMarkt, Plaisio, Public, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ κα.

Ψηφιακή Μέριμνα 2
Ψηφιακή Μέριμνα 2

Ψηφιακή Μέριμνα Αίτηση μέχρι πότε

Η αίτηση για το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα 2 μπορεί να υποβάλλεται κατά το διάστημα 11 Μαΐου 2022 – 8 Ιουλίου 2022.

Η αγορά του υπολογιστή λαπτοπ, ταμπλετ, μετά τη σχετική έγκριση της αίτησης και έκδοση της αντίστοιχης επιταγής μπορεί να γίνονται έως την 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η είσοδος στην εφαρμογή για την Ψηφιακή Μέριμνα 2 γίνεται με κωδικούς taxisnet από την σελίδα του gov.gr και συγκεκριμένα τη διεύθυνση https://beneficiary.digital-access.gov.gr/

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ