Παρασκευή 19/04/2024

Power Pass πληρωμή για το επίδομα ρεύματος – Πότε θα μπουν τα χρήματα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Το ερώτημα για όσους έκαναν αίτηση για το επίδομα ρεύματος είναι: πότε πληρώνεται το Power Pass επιτέλους;

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 5 Ιουλίου 2022 μπορούν να κάνουν αίτηση στο vouchers.gov.gr/powerpass όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει ακόμα, ανεξάρτητα από το λήγοντα του ΑΦΜ τους. Οι εν λόγω πρέπει να έχουν υποβάλλουν, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, την Φορολογική Δήλωση 2021.

Αυτή την στιγμή όσοι έχουν κάνει αίτηση για το επίδομα ρεύματος βλέπουν την αίτησή τους να είναι “ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ” και ευλόγως αναρωτιούνται, πότε πληρώνεται το Power Pass.

Το μήνυμα στο Power Pass: "η αίτησή σας βρίσκεται υπό εκκαθάριση"
Το μήνυμα στο Power Pass: “η αίτησή σας βρίσκεται υπό εκκαθάριση”

Power Pass πληρωμή για το επίδομα ρεύματος

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής αιτήσεων στις 5 Ιουλίου 2022, θα εκτελεστούν οι διασταυρώσεις με τα στοιχεία λογαριασμών που θα δοθούν από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να γίνει η εκκαθάριση και να υπολογιστεί το ποσό της επιδότησης ρεύματος.

Έπειτα η αίτηση θα είναι “ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ” και “ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ” οπότε η εντολή για το ποσό επιστροφής έχει αποσταλεί στην επιλεγμένη τράπεζα μέσω ΔΙΑΣ και περιμένουμε από την τράπεζα να κάνει την πληρωμή.

Όταν η αίτηση θα γίνει “ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ”, τα χρήματα από το επίδομα ρεύματος για όσους/ες δικαιούνται επιστροφή, θα έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Οπότε, η απάντηση στο ερώτημα πότε πληρώνεται το Power Pass είναι μετά τις 5 Ιουλίου 2022.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ