Παρασκευή 19/04/2024

Διοικητής ΔΥΚ: “Bullying κάνω ΜΟΝΟ ΕΓΩ” – Μια διαφορετική ανάγνωση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Επιστολή παραπόνων, υπηρετούντων στην ΔΥΚ (εκτιμούμε ότι πρόκειται για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών) κατά του Διοικητή ΔΥΚ, απέστειλε η ΠΟΕΣ (Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών) στον Αρχηγό ΓΕΝ.

Σύμφωνα με την επιστολή, “η κατάσταση στη μονάδα έχει γίνει δύσκολη” και ο νέος Διοικητής ΔΥΚ έστειλε στα e-mails όλου του προσωπικού ένα 5σέλιδο σημείωμα με οδηγίες/κατευθύνσεις του, πώς θέλει ο ίδιος να λειτουργεί η μονάδα.

Αυτά που μαθαίνουμε από την επιστολή, λυπούμαστε που το λέμε, αλλά δεν είναι καθόλου κολακευτικά για μια Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων!

Ο Διοικητής ΔΥΚ, πέραν των άλλων, αναφέρει ότι δεν θα δεχθεί:

Το προσωπικό να φέρει στολή που δεν προβλέπεται στον Κανονισμό Στολών του ΠΝ (αθλητικά, ορειβατικά, “12ποντα” αντί αρβύλες, ημιάρβυλα, λευκά και μαύρα υποδήματα), να τοποθετεί στην στολή “θυρεούς, εικόνες Αγίων ή ότι άλλο υπάρχει “στο καλάθι της Ηφαίστου” και να μην κατέχει τις προβλεπόμενες στολές (Battle Dress, Τροπική κα).

Η ΒΥΚ να είναι “αποθήκη του ΠΝ ή ψιλικατζίδικο”.

Να εισέρχεται στο Στρατόπεδο προσωπικό που δεν υπηρετεί σε αυτό, για “βόλτα και να δει και την διαβολοβδομάδα”.

Να υπάρχουν στις εγκαταστάσεις “ψυγεία, τηλεοράσεις, καφετιέρες, θερμαντικά σώματα, φούρνοι μικροκυμάτων, καναπέδες, είδη εξοχής και λοιπός επιπλοσιακός εξοπλισμός”.

ΔΥΚ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών διαβολοβδομάδα

Ο Διοικητής ΔΥΚ γράφει επίσης:

“Bullying κάνω ΜΟΝΟ ΕΓΩ δεν θα μου κάνετε εσείς. … Τα «φεύγει το υπηρεσιακό», «έχω να πάρω το παιδί μου από το σχολείο» κτλ είναι δικά σας προβλήματα και δεν με αφορούν!”

“ΟΠΟΙΟΣ επιτρέψει την είσοδο στο στρατόπεδο ατόμου το οποίο δεν υπηρετεί εδώ… ακόμα κι αν είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ αυτός που επιθυμεί την είσοδο, θα βρεθεί να υπηρετεί ως υπεύθυνος χορτολιβαδικών εκτάσεων ΝΑΣΣΘ!” (σσ. Ναυτικός Σταθμός Σαμοθράκης – ΝΑΣΣΘ)

Το έγγραφο της ΠΟΕΣ εδώ.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ