Τετάρτη 24/04/2024

ΔΕΘ 2022: Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Πτήση με Rafale και F-35 και βολές με Leopard 1A5

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ 2022 το σύνθημα είναι «Ισχυρή Ελλάδα, Ισχυρή Άμυνα».

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων θα μπορούν να πετάξουν με Rafale και F-35 και να οδηγήσουν και να κάνουν βολές με άρμα μάχης Leopard 1A5.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00 το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια θα παραστούν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στην ΔΕΘ

Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το αναβαθμισμένο προφίλ των Ενόπλων Δυνάμεων, να ενημερωθούν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες προσομοίωσης με τα νέα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα που ενισχύουν την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας!

Προσομoιωτές των μαχητικών αεροσκαφών Rafale και F-35, προσομοιωτής για πτήση με ελικόπτερο Sikorsky, για βολή υποβρυχίου, αλλά και για περιήγηση στο Πάρκο Ναυτικής Παραδόσεως «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ».

Περιήγηση στα ομοιώματα των νέων φρεγατών FDI HN Belharra και των νέων ελικοπτέρων ανθυποβρυχιακού πολέμου ΜΗ-60R Romeo τα οποία θα ενταχθούν στο Στόλο του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Προσομοίωση κίνησης, βολών και μάχης με άρματα Leopard (Leo1A5), εκπαίδευση στελεχών Ειδικών Δυνάμεων και πτώση από ελικόπτερα Chinook (CH-47), πτήση με επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache, καθώς και κίνηση στο νερό όπως γίνεται από τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων όταν βρίσκονται σε αποστολή είναι μερικά από αυτά που μπορούν να γευθούν οι επισκέπτες στο περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στη 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τέλος, θα υπάρχει η ευκαιρία οι επισκέπτες να ενημερωθούν από στελέχη των παραγωγικών σχολών, αλλά και να δουν την ιστορική εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας.

Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκεται στο Περίπτερο 1 της ΔΕΘ.

Το περίπτερο Ενόπλων Δυνάμεων στην 86η ΔΕΘ 2022
Το περίπτερο Ενόπλων Δυνάμεων στην 86η ΔΕΘ 2022

Το Περίπτερο 1 είναι δεξιά από την είσοδο της ΔΕΘ από την Εγνατία.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ