Παρασκευή 26/04/2024

Παναγιωτόπουλος: Το δίδαγμα από την Ουκρανία είναι οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στην εμπειρία του από την επίσκεψή του στο Κίεβο αναφέρθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη στην δεξίωση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Κίεβο της Ουκρανίας μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη στην δεξίωση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μουσικής
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη στην δεξίωση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μουσικής

“Θα μου επιτρέψετε να αποκλίνω λίγο από το κείμενο και να σας πω την εμπειρία μου πριν από δύο μέρες στο Κίεβο, όπου αισθάνθηκα πώς είναι, να είσαι κοντά εκεί, σε μία χώρα, μία ηγεσία, ένα λαό, πολεμά υπέρ βωμών και εστιών. Μάχεται εναντίον του εισβολέα κάθε μέρα προκειμένου να αποκαταστήσει τη χώρα, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας του και βέβαια το δράμα της καθημερινότητας των απλών και αμάχων μέσα στα καταστροφικά αποτελέσματα του πολέμου στη χώρα τους”, ανέφερε ο ΥΕΘΑ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι αυτή του η εμπειρία τον έκανε να αντιληφθεί “ακόμα εντονότερα πόσο τεράστια Εθνική υπόθεση είναι η χώρα να διαθέτει ικανές και αποτρεπτικές Ένοπλες Δυνάμεις και πόσο πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας, τον αγώνα μας για ακόμα καλύτερες, ακόμα ισχυρότερες, ακόμα πιο αποτρεπτικές Ένοπλες Δυνάμεις.”

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για τον σχεδιασμό του, στου οποίου την υλοποίηση προχωράει η Ελλάδα για ισχυρότερες, πιο αξιόμαχες και πιο αποδοτικές Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων για την άψογη συνεργασία τους στην προτεραιοποίηση των αναγκών και φυσικά τον Πρωθυπουργό, με εντολή του οποίου λειτουργούν και ενεργούν όλοι ως ομάδα.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ