Σάββατο 20/04/2024

ΚΥΣΕΑ 2022: Οι Κρίσεις Αρχηγών μετά την επιστροφή του Υπ. Άμυνας από το Ισραήλ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Οι Κρίσεις Αρχηγών θα γίνουν μετά την επιστροφή του Υπουργού Άμυνας από το Ισραήλ

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, κατόπιν προσκλήσεως του Ισραηλινού ομολόγου του και αναπληρωτού Πρωθυπουργού Μπέννυ Γκαντζ (Benny Gantz).

Συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος, αύριο Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, θα συναντηθεί με την Αυτού Θεία Μακαριότητα, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλο Γ’ και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, όπου βρίσκεται ο Πανάγιος Τάφος.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του.

Ως εκ τούτου η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις Αρχηγών 2022 μετατίθεται μετά την άφιξη του Υπουργού Άμυνας στην Ελλάδα.

Κρίσεις Αρχηγών 2022

Από όσα όλα δείχνουν, ο Στρατηγός Φλώρος θα παραμείνει στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, καθόσον το μέγιστο της θητείας είναι τα 3+1 έτη και ο ίδιος έχει μόνο 2.

Το ΚΥΣΕΑ θα αποφασίσει την παράταση ή όχι της θητείας του Αντιστρατήγου Λαλούση και του Αντιναυάρχου Πετράκη οι οποίοι έχουν 2 έτη θητείας ως Αρχηγοί, ενώ η αποστρατεία του Αντιπτεράρχου Μπλιούμη είναι δεδομένη καθόσον εξαντλείται ο μέγιστος χρόνος παραμονής του στη θέση Α/ΓΕΑ (2+1).

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ