Δευτέρα 29/04/2024

Κοινωνικός τουρισμός 2024 2025 καταλύματα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Μάθετε ποια καταλύματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός 2024 25 της ΔΥΠΑ και πως θα κάνετε κράτηση.

Το πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός 2024-2025 διαρκεί δώδεκα (12) μήνες και οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από μία (1) έως έξι (6) διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το “Μητρώο Παρόχων” της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος.

Υπενθυμίζεται ότι υπεύθυνη Υπηρεσία στο πρόγραμμα Κοινωνικός τουρισμός είναι η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Κοινωνικός τουρισμός καταλύματα

Μετά την υποβολή της αίτησης και την ανάρτηση των αποτελεσμάτων τα καταλύματα για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2024 – 2025 για ανέργους, εργαζομένους και συνταξιούχους eΕΦΚΑ θα αναρτηθούν στην επίσημη εφαρμογή της ΔΥΠΑ.

Για να δείτε τα καταλύματα μεταβαίνετε στη σελίδα ηλεκτρονικές υπηρεσίες (eservices) της ΔΥΠΑ και επιλέγετε Μητρώο Παρόχων Κοινωνικού Τουρισμού.

Κοινωνικός τουρισμός καταλύματα: Μητρώο Παρόχων Κοινωνικού Τουρισμού
Κοινωνικός τουρισμός καταλύματα: Μητρώο Παρόχων Κοινωνικού Τουρισμού

Στη συνέχεια επιλέγετε το Πρόγραμμα Εργαζομένων/Ανέργων ή Πρόγραμμα Συνταξιούχων και έπειτα επιλέγετε την Περιφερειακή Ενότητα που θέλετε να πάτε.

Κοινωνικός τουρισμός καταλύματα: Μητρώο Παρόχων Κοινωνικού Τουρισμού

Τότε θα εμφανιστούν τα τουριστικά καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, ξενοδοχεία).

Στις πληροφορίες για κάθε τουριστικό κατάλυμα μπορείτε να δείτε πέρα από τα στοιχεία επικοινωνίας σε ποια κατηγορία ανήκει (πόσα αστέρια είναι ή πόσα κλειδιά έχει), τη δυναμικότητα και τους μήνες που λειτουργεί (περίοδος λειτουργίας).

Σημειώνεται ότι το κατάλυμα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με αυτήν της μόνιμης κατοικίας των δικαιούχων-ωφελούμενων. Εξαιρούνται περιπτώσεις κατά τις οποίες:

  • Τουριστικό κατάλυμα και τόπος κατοικίας ευρίσκονται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα αλλά σε απόσταση μεγαλύτερη των 80 χιλιομέτρων.
  • Το τουριστικό κατάλυμα βρίσκεται σε ηπειρωτικό και ο τόπος κατοικίας σε νησιωτικό τμήμα, ή το αντίθετο, της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας (π.χ. αν ο τόπος διαμονής του δικαιούχου είναι στον Πειραιά μπορεί να επιλέξει κατάλυμα στην Αίγινα).
  • Τουριστικό κατάλυμα και τόπος κατοικίας ευρίσκονται σε διαφορετικούς δήμους νήσων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας που διαθέτουν ένα δήμο (π.χ. η Περιφερειακή Ενότητα Κω περιλαμβάνει δύο νήσους, την Κω και τη Νίσυρο, που καθεμία διαθέτει από έναν δήμο. Σε αυτή την περίπτωση ο κάτοικος της Νισύρου μπορεί να επιλέξει τουριστικό κατάλυμα στην Κω).

Η επίσημη σελίδα με τα τουριστικά καταλύματα της ΔΥΠΑ είναι εδώ.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ