Τετάρτη 24/04/2024

Κλήρωση Eurojackpot και ΤΖΟΚΕΡ σήμερα 2/4/23

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Πρώτα θα γίνει η κλήρωση του Eurojackpot και έπειτα του ΤΖΟΚΕΡ.

Δύο κληρώσεις που θα μοιράσουν εκατομμύρια στους τυχερούς που θα μαντέψουν τους αριθμούς θα γίνουν σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024.

Κλήρωση Eurojackpot

Η 8η κλήρωση του Eurojackpot, διεξάγεται στις 21:15, ώρα Ελλάδος με την κατάθεση δελτίων για την σημερινή κλήρωση να γίνεται μέχρι τις 19:00 η ώρα.

Αποτελέσματα Eurojackpot 2/4/23
Αποτελέσματα Eurojackpot 2/4/23

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση 2735 του ΤΖΟΚΕΡ οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 2.200.000 ευρώ μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη προηγούμενη κλήρωση.

Η κατάθεση των δελτίων ΤΖΟΚΕΡ για τη σημερινή κλήρωση είναι μέχρι τις 21:30 η ώρα. Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ μεταδίδεται ζωντανά (LIVE) στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube στις 22.00 η ώρα.

Τι είναι το Eurojackpot

Το Eurojackpot, στο οποίο παίρνουν μέρος συνολικά 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ.

Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών, για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη στις 21:15, και κάθε Παρασκευή στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Τα βίντεο των κληρώσεων είναι διαθέσιμα στο YouTube κανάλι του eurojackpot.com.

Eurojackpot: Πώς να συμμετάσχετε στις κληρώσεις

Η κατάθεση δελτίων για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση του Eurojackpot, όπως και στις υπόλοιπες κάθε Τρίτη και Παρασκευή, γίνεται είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης των καταστημάτων ΟΠΑΠ, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ. Κάθε στήλη περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Για να κερδίσει κανείς το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό, Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας, ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114, Παίξε Υπεύθυνα

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ