Σάββατο 20/04/2024

Instagram: Νέα σελίδα για την Ελληνική Αστυνομία και εορταστικό βίντεο

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Χρόνια πολλά εύχεται στους πολίτες η Ελληνική Αστυνομία με εορταστικό βίντεο και νέα σελίδα στο Instagram.

Το βίντεο αποτελεί την πρώτη ανάρτηση στην νέα επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Instagram , εγκαινιάζοντας ακόμη μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, χρηστικής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τους πολίτες, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η σελίδα της Αστυνομίας στο Instagram

Στη σελίδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά αναρτήσεις με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον και θα συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο με δράσεις της Αστυνομίας, χρηστικές συμβουλές, ειδήσεις καθώς και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στην κοινωνία.

Η σελίδα της Αστυνομίας στο Instagram
Η σελίδα της Αστυνομίας στο Instagram

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η ΕΛΑΣ σημειώνει ότι ο λογαριασμός της στο Instagram δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο και οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν αστυνομικής άμεσης συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ