Παρασκευή 29/03/2024

Ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης: Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Πέθανε ο Ναύαρχος ΠΝ ε.α. Γιάννης Κοντούλης, σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, σε ηλικία ετών.

Ο Ναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Γιάννης Κοντούλης έδινε μάχη με τον καρκίνο 3 χρόνια και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022.

-Διαφήμιση-

Ο Γιάννης Κοντούλης και η επιτυχημένη επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη παντρεύτηκαν στις 1 Ιουνίου 2011.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είχε πει πως γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη:

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα “Σπέτσαι”. Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό “Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ”.

Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη και Γιάννης Κοντούλης, τότε Κυβερνήτης της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ
Η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη και Γιάννης Κοντούλης, τότε Κυβερνήτης της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ. Φωτογραφία: instagram.com @despina_miraraki

Όταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου»

-Διαφήμιση-

Ο Γιάννης Κοντούλης έχοντας τον βαθμό του Αρχιπλοιάρχου, είχε διατελέσει Κυβερνήτης της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ (F 453) από 11/01/2007 έως 11/08/2009.

Καλό Παράδεισο Ναύαρχε και ήρεμες θάλασσες!

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις