Παρασκευή 29/03/2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρέπει να γίνουμε ομάδα – Όλοι στο χωριό τους είναι οι καλύτεροι

Στη Media Day της Εθνικής ομάδας ενόψει του Eurobasket που γίνεται στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε για τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, για τις μεγάλες προσδοκίες που έχει ο κόσμος από την Εθνική καθώς και το το πώς είναι να παίζει με τα αδέρφια του στην ίδια ομάδα.

-Διαφήμιση-

Στην Εθνική ομάδα μπάσκετ έχουν κληθεί να παίξουν τα 4 αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Αλέξανδρος.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο χωριό μου στο Μιλγουόκι είμαι ο καλύτερος

Ο Greak Freak τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι να γίνουν ομάδα, να γίνουν καλύτεροι και να μάθουν να παίζουν ο ένας με τον άλλον.

«Όλοι στο χωριό τους είναι οι καλύτεροι. Και εγώ στο χωριό μου στο Μιλγουόκι είμαι ο καλύτερος. Ο Σλουκας εδώ είναι πρωταθλητής… Ήμαστε όλοι οι καλύτεροι, πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σαν ομάδα», σημείωσε.

«Έχουμε τρεις εβδομάδες να δεθούμε. Θα προσαρμοστώ εγώ στην Εθνική και όχι αυτή σε εμένα. Θα κάνω ότι μου ζητηθεί, ακόμα και 6-7 θα παίξω. Από την προπόνηση που κάναμε χθες, δεν νομίζω ότι είμαστε ομάδα για μετάλλιο. Έχουμε όμως την ευκαιρία, αν ακούσουμε τον προπονητή μας, αν δουλέψουμε σωστά, να το κάνουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να έχω ρεαλιστικούς στόχους. Τα μυαλά μου δεν παίρνουν αέρα. Είμαι ταπεινός».

-Διαφήμιση-

Δείτε το βίντεο του SPORT24 με τις δηλώσεις του Greak Freak στη Media Day:

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις