Πέμπτη 18/04/2024

Ο Τζόρτζ Τσούνης επίδωσε τα διαπιστευτήριά του στην Σακελλαροπούλου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Τζόρτζ Τσούνης επίδωσε τα διαπιστευτήριά του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων νέων Πρέσβεων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε διαδοχικά τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων, της Δημοκρατίας της Εσθονίας Karin Rannu, της Δημοκρατίας της Κούβας Aramis Fuente Hernández και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής George James Tsunis.

Ο Τζόρτζ Τσούνης επιδίδει τα διαπιστευτήριά του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Ο Τζόρτζ Τσούνης επιδίδει τα διαπιστευτήριά του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πρεσβεία των ΗΠΑ

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά Θέματα Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Ο νέος Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα o Τζόρτζ Τσούνης δήλωσε ότι ήταν τιμή μιας ζωής να επιδώσει τα διαπιστευτήριά του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

“Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στη συνεργασία με την κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας για την προώθηση των κοινών μας στόχων για ειρήνη και ευημερία.” κατέληξε ο Ελληνοαμερικανός Τζόρτζ Τσούνης.

Ο Τζόρτζ Τσούνης χθες 9 Μαΐου μετέβη στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του από το προσωπικό της Πρεσβείας.

Τζόρτζ Τσούνης: Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα!

Νωρίτερα ο Τζόρτζ Τσούνης με ανάρτησή του στο twitter γνώρισε στον κόσμο την μητέρα του, Ελένη.

“Είναι ωραίο να συναντάς συγγενή, από το χωριό μου τον Πλάτανο στην πρώτη απογευματινή βόλτα στην Πλάκα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.” έγραψε ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζόρτζ Τσούνης.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ