Τρίτη 23/04/2024

Fuel Pass 2 Πρόβλημα στην πλατφόρμα σήμερα για όλα τα ΑΦΜ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Πρόβλημα στην πλατφόρμα Fuel Pass 2 σήμερα που είναι ανοικτή για όλους τους ΑΦΜ. “Η σελίδα δεν βρέθηκε” και “504 Gateway Time-out”.

Παράπονα εκφράζουν οι πολίτες που προσπάθησαν να κάνουν αίτηση σήμερα για το επίδομα βενζίνης καθώς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην εφαρμογή.

Σημειώνεται ότι από σήμερα 3 Αυγούστου 2022 και εξής είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ.

Οι πολίτες για το πρόβλημα στην πλατφόρμα FuelPass 2 σήμερα θα βλέπουν μήνυμα είτε ότι “η σελίδα δεν βρέθηκε” είτε ότι “τρώει timeout το Gateway” (504 Gateway Time-out).

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα “τρέχει” σε Cloud.

Η είσοδος στην εφαρμογή για το επίδομα βενζίνης στο gov.gr γίνεται από την πλατφόρμα vouchers από εδώ https://vouchers.gov.gr/fuelpass/

Πρόβλημα στην πλατφόρμα Fuel Pass 2: "Η σελίδα δεν βρέθηκε" και "504 Gateway Time-out"
Πρόβλημα στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr/fuelpass 2: “Η σελίδα δεν βρέθηκε” και “504 Gateway Time-out”

Τι είναι το σφάλμα 504 Gateway Time-out

Ένα σφάλμα χρονικού ορίου λήξης της πύλης (504 Gateway Time-out) σημαίνει ότι ο διακομιστής ιστού δεν έλαβε έγκαιρη απόκριση από άλλο διακομιστή όταν προσπάθησε να φορτώσει μία από τις ιστοσελίδες. Με απλά λόγια, οι διακομιστές Ιστού σας δεν επικοινωνούν αρκετά γρήγορα μεταξύ τους.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε τίποτα είναι να δοκιμάσετε ξανά αργότερα.

Το σφάλμα μπορεί να προκύψει για διάφορους λόγους, αλλά οι δύο πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι ότι η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη και δεν ανταποκρίνεται ο διακομιστής ή εκτελείται συντήρηση σε αυτόν.

Διαβάστε ποιες είναι οι καταστάσεις της αίτησης στο Fuel Pass 2

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ