Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων: Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αθήνα

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα

Σήμερα, Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη Δοξολογία παρευρέθηκε η Α.Ε. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων 2021: Κατάθεση στεφανιού στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, ο Υφυπουργός Εθνικής Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, εκπρόσωποι κομμάτων, ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Περιφερειάρχης Αττικής, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, πρώην Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και Ακόλουθοι ξένων Πρεσβειών.

Επίσης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλεται η Ελληνική Σημαία στο κεντρικό κτίριο του Στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ”.

Ακολουθήστε την ΑΜΥΝΑ στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι/ες όλες τις ειδήσεις.

Σχετικές Ειδήσεις