Δευτέρα 17/06/2024

ΕΑΑΣ: Προς ενοικίαση τα γραφεία του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης στην παραλιακή

Ακολουθήστε μας

Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την ενοικίαση του χώρου που έχει την έδρα του από το 1962 το Παράρτημα Θεσσαλονίκης προκήρυξε η ΕΑΑΣ.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 18Α, προκήρυξε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την εκμίσθωση ακινήτου ιδιοκτησίας της που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικηφόρου Φωκά 14 και Λεωφόρου Νίκης στην Θεσσαλονίκη. Στο εν λόγω ακίνητο έχει την έδρα του το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΣ.

Η μέγιστη διάρκεια της μίσθωσης είναι τα 12 έτη μη δυνάμενη να παραταθεί χωρίς νέο Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό και το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα είναι 5.000 €.

Το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Νομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1960 με πρώτο πρόεδρο τον Συνταγματάρχη ε.α. Λάμπρο Αντωνάκη και ένα οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετείχαν τότε δυο Αντιπλοίαρχοι και δυο Αξιωματικοί της Ε.Β. Χωροφυλακής.

Τα γραφεία του Παραρτήματος από ιδρύσεώς του και μέχρι το 1962, στεγάζονταν σε κτίριο επί της οδού Καρόλου Ντηλ 15.

Το 1962 και μετά από ενέργειες του εντεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου των Αθηνών, με πρόεδρο τότε, τον Αντιστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Μαχαλά, αγοράστηκε ακίνητο επί της οδού Νικηφόρου Φωκά συνολικού εμβαδού 375τμ, στο οποίο και στεγάζονται τα γραφεία του Παραρτήματος έκτοτε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ