Τρίτη 16/04/2024

Athens Flying Week 2021

Η Athens Flying Week 2021, το φετινό Air Show θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Οι θεατές θα απολαύσουν το γαλλικό Rafale Solo Display και έτσι θα έχουν την ευκαιρεία να απολαύσουν το νέο απόκτημα της Πολεμικής Αεροπορίας, σε μια εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων του!

Στην Athens Flying Week 2021 από την Γαλλία εκτός από το Rafale Solo Display, θα βρίσκεται για τις δυο ημέρες του Air Show, η «Γαλλική Περίπολος», οι μοναδικοί Patruille de France!

Στο air show 2021 στην Ταναγρα θα βρίσκονται επίσης το F-16 Tiger της Πολωνικής Αεροπορίας και το F-16 Demo της Βασιλικής Αεροπορίας της Δανίας!

Και φυσικά όλα τα αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, οι ομάδες “Ζευς” και “Δαίδαλος” καθώς και τα ιπτάμενα μέσα του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού!

Η εκδήλωση θα γίνει με βάση τους υγειονομικούς κανόνες, με το αεροδρόμιο να χωρίζεται σε δύο ζώνες, για εμβολιασμένους και μη.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Athens Flying Week, Πάνος Ποδηματάς, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» και τόνισε ότι το σόου θα έχει πολλές εκπλήξεις.

ΠΑΜ!!!

Δεν ξέρεις τί είναι τα κουπόνια 100 ευρώ και η έκπτωση 30% στο Temu; Αγόρασες και θέλεις ξανά τα κουπόνια; Θέλεις να αφαιρέσεις το όριο παραγγελίας 25€;

Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις