Πέμπτη 28/03/2024

Ανασχηματισμός 2021: ΥΦΕΘΑ ο Χαρδαλιάς – Υπουργός ο Αποστολάκης;

Με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης για το 2021 Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Νίκος Χαρδαλιάς, μέχρι πρότινος Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, σε αντικατάσταση του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Αποστολάκης… η Αριστερά και η Δεξιά

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης αναλαμβάνει υπουργός του νεοσυσταθέντος Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

-Διαφήμιση-

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης σε πολιτειακό αξίωμα, διατέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας επί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. από 13 Ιανουαρίου 2019 και ως ΥΕΘΑ συνυπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit ο Αποστολάκης επικοινώνησε την περασμένη Δευτέρα με τον Αλέξη Τσίπρα και του ανακοίνωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης να του αναθέσει το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αποστολάκης φέρεται να διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται να γίνει υπό αυτούς τους όρους υπουργός της Δεξιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε πριν ανακοινωθεί η επιλογή του Αποστολάκη, τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τη Φώφη Γεννηματά για να κάνει γνωστή την πρόθεσή του και να στείλει μήνυμα ότι επιθυμεί την πολιτική συνεργασία και συναίνεση στο πρόσωπο του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΕΘΑ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Καθημερινή υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν αποδέχεται την πρόταση να αναλάβει τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

-Διαφήμιση-
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ TEMU 100€ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Ακολουθήστε μας
AMYNA Network
Ειδήσεις