Πέμπτη 25/04/2024

Συνελήφθη αλλοδαπός ηγετικό μέλος κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθη με ένταλμα 43χρονος αλλοδαπός ηγετικό μέλος του κυκλώματος

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 20-4-2021 στον Κολωνό, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτικού Γραφείου Ορεστιάδας, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε παράνομη είσοδο και προώθηση στο εσωτερικό της Χώρας αλλοδαπών υπηκόων τρίτων Χωρών, από κοινού και από κερδοσκοπία.

Ο ανωτέρω, μετά από συνεργασία του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ταυτοποιήθηκε ως διοργανωτής της υπόθεσης παράνομης προώθησης μεταναστών, που είχε εξιχνιάσει την 3-3-2021 το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Σημειώνεται ότι στις 3-3-2021 το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , δύο (2) ημεδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχαν αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ