Τετάρτη 24/04/2024

Θεσσαλονίκη: 21χρονος Αλεξιπτωτιστής έσωσε γυναίκα που έπεσε στον Θερμαϊκό

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

21χρονος Αλεξιπτωτιστής έσωσε γυναίκα που έπεσε στον Θερμαϊκό στην Θεσσαλονίκη, σήμερα 3 Μαΐου 2022.

Ο 21χρονος Γιώργος Νικόπουλος, Αλεξιπτωτιστής των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς, δίχως δεύτερη σκέψη βούτηξε στην φουρτουνιασμένη σήμερα θάλασσα του Θερμαϊκού και ανέσυρε σώα την άτυχη γυναίκα.

Αργότερα κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου για προληπτικούς λόγους.

Γιώργος Νικόπουλος: Ήμουν Αλεξιπτωτιστής, έχω τη δύναμη να αντιμετωπίσω δύσκολες καταστάσεις

Όπως δήλωσε ο 21χρονος Γιώργος Νικόπουλος στο GR TIMES, “όταν την είδα να πέφτει στη θάλασσα έπαθα πραγματικά σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Κατάλαβα ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσω αυτό τον άνθρωπο να πεθάνει, οπότε πήρα τη γενναία απόφαση να πέσω στη θάλασσα”.

“Η δική μου ζωή δεν κινδύνεψε. Έχω καλή φυσική κατάσταση, έχω τα κότσια και τη δύναμη να αντιμετωπίσω δύσκολες καταστάσεις, καθώς ήμουν Αλεξιπτωτιστής”, πρόσθεσε.

Για την κατάσταση της γυναίκας όταν την πλησίασε μέσα στη θάλασσα είπε ότι “ήταν αναποδογυρισμένη και έβγαζε αφρούς από το στόμα, αν περιμέναμε την Αστυνομία δεν θα προλαβαίναμε”.

Δείτε το βίντεο από το GR TIMES, στο οποίο ο Γιώργος Νικόπουλος περιγράφει το περιστατικό:

Εύγε σου Αλεξιπτωτιστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι άστεγη και θέλησε να δώσει τέρμα στη ζωή της. Η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ