Δευτέρα 29/04/2024

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν Αλβανός και δύο Έλληνες που “συνελάμβαναν” παράνομους μετανάστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Συνελήφθησαν ένας Αλβανός και δύο Έλληνες που “συνελάμβαναν” παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Ο Αλβανός ιδιοκτήτης του οχήματος ανάρτησε βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο οποίο εμφανίζεται το όχημά του να έλκει τρέιλερ, εντός του οποίου κρατούνταν παράνομα 13 παράτυποι μετανάστες, συριακής και πακιστανικής καταγωγής.

Για το συμβάν το οποίο έλαβε χώρα στις 22 Αυγούστου 2023 το απόγευμα, κοντά στην Αλεξανδρούπολη, επιπλέον του ιδιοκτήτη του οχήματος, προσήχθησαν και κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο Έλληνες, οι οποίοι φέρονται να τον συνέδραμαν.

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι “η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία στη διάρκεια του Αυγούστου αποτρέπει κατά μέσο όρο στον Έβρο περίπου 900 ημερησίως παράνομες εισόδους στη χώρα μας και συλλαμβάνει εκατοντάδες διακινητές. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της.”

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ