Παρασκευή 26/04/2024

Σύνταγμα: Μόνο 60 παραβάτες για μη χρήση μάσκας βρήκε η ΕΛΑΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στο Σύνταγμα ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από 60 άτομα

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022, από την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών βεβαιώθηκαν 60 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από πεζούς στην Πλατεία Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται η Αστυνομία, δηλαδή βράδυ 31 Δεκεμβρίου – πρωί 1 Ιανουαρίου, στην πλατεία Συντάγματος ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους Πακιστανοί.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που αναρτούσαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ελάχιστοι φορούσαν μάσκες. Για αποστάσεις δε θα γράψουμε όπως επίσης και για το υπαίθριο κορονοπάρτι με τα μουσικής που διοργανώθηκε.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε αυτούς που δεν βρήκε η Αστυνομία…

Τονίζεται ότι απέναντι από την πλατεία Συντάγματος βρίσκεται η Βουλή των Ελλήνων, ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια της Ελλάδας, μερίμνη ΕΛΑΣ. Κανένας δεν άκουγε και δεν έβλεπε πώς εξελίσσεται η διοργάνωση;

Νωρίτερα γράψαμε για το κορονοπάρτι των Πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος που δεν βρήκε η Αστυνομία

Χαρακτηριστικό της δυναμικής της Πακιστανικής κοινότητας που αναπτύσσεται στην Αθήνα είναι το γεγονός ότι τα δρώμενα μεταδόθηκαν από ΜΜΕ του Πακιστάν.

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ