Πέμπτη 25/04/2024

Self Test: 3 δωρεάν σελφ τεστ από 7 Ιουνίου σε ιδιωτικό – δημόσιο τομέα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Τρία δωρεάν self test για τον κορωνοϊό μπορούν να προμηθευτούν από τα φαρμακεία από αύριο, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Self Test: Δικαιούχοι σε ιδιωτικό - δημόσιο

Δικαιούχοι self-test

Εκπαίδευση

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας self-test, είναι υποχρεωτικός για τους/τις μαθητές/τριες, τους/τις εκπαιδευτικούς, τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), τους φοιτητές που κάνουν πρακτική, το διοικητικό και το λοιπό προσωπικό.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία, από τις 14 Ιουνίου έως τις 19 Ιουνίου, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για όσο καιρό διαρκούν οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Οι δικαιούχοι υποχρεώνονται να υποβληθούν σε έλεγχο έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στα σχολεία και να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφορμα self-testing.gov.gr.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές κ.λπ.

Εάν είστε εκπαιδευτικός (δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου), ανήκετε σε ΑΕΙ, ή ανήκετε σε κάποια άλλη κατηγορία ατόμων που πρέπει να προσκομίσουν δήλωση αποτελέσματος για την πρόσβαση σε σχολική μονάδα ή εκπαιδευτικό ίδρυμα, ή αν δεν ανήκετε σε κάποια από τις άλλες κατηγορίες, μπορείτε εδώ να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος:

Εργαζόμενοι Ιδιωτικού Τομέα

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας self-test, είναι υποχρεωτικός για τους εργαζομένους σε όλο τον ιδιωτικό τομέα, από τη Δευτέρα 24 Μαΐου και το αποτέλεσμα του πρέπει να δηλώνεται στην πλατφορμα της Εργάνης. Η προμήθεια των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self test) γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο στον δικαιούχο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), του προσωρινού Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) (Π.Α.Μ.Κ.Α.) ή του Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία από τις 7 Ιουνίου έως τις 12 Ιουνίου, για τις εβδομάδες 7/6, 14/6 και 21/6.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους Ιδιωτικού Τομέα

Εάν είστε εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα ιδίως σε κλάδο λιανεμπορίου, τουρισμού, μεταποίησης, επισιτισμού, ή των μεταφορών μπορείτε εδώ να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος: Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους

Εργαζόμενοι Δημοσίου Τομέα

Για τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα ο έλεγχος είναι υποχρεωτικός μία φορά την εβδομάδα και το αποτέλεσμα του πρέπει να δηλώνεται στην πλατφορμα της απογραφής. Η προμήθεια των self test γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο στον δικαιούχο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), του προσωρινού Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) (Π.Α.Μ.Κ.Α.) ή του Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία από τις 7 Ιουνίου έως τις 12 Ιουνίου, για τις εβδομάδες 7/6, 14/6 και 21/6.

Δήλωση αποτελέσματος self test για εργαζομένους Δημοσίου Τομέα

Εάν είστε εργαζόμενος του δημοσίου τομέα και εργάζεστε με φυσική παρουσία, μπορείτε εδώ να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος: Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους δημοσίου τομέα

Κάτοχοι ΑΜΚΑ από 18 έως 30 ετών

Όλοι οι κάτοχοι ΑΜΚΑ από 18 έως 30 ετών, θα μπορούν να παραλαμβάνουν 3 self tests από τα φαρμακεία, από τις 14 Ιουνίου έως τις 19 Ιουνίου, χωρίς υποχρέωση δήλωσης, παρά μόνο αν είναι εργαζόμενοι ή φοιτητές/σπουδαστές.

Σελφ τεστ καταχώρηση αποτελέσματος σε 10 βήματα

7 λόγοι που το Temu είναι καλύτερο

Γιατί το Temu είναι καλύτερο από Aliexpress, Shein, Amazon και άλλες πλατφόρμες για online αγορές.

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ