Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025

Top 5 This Week

Διαφήμιση TEMU

Related Posts

Λατινοπούλου: Ψίχουλα και έωλες υποσχέσεις μοίρασε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Αναλυτικά η δήλωση της Ευρωβουλευτή και Προέδρου της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, Λατινοπούλου Αφροδίτης:

“Ο Πρωθυπουργός, με τις πρόσφατες εξαγγελίες του στη ΔΕΘ, εντελώς προβλέψιμος, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι παραμένει ένας αμετανόητος σοσιαλιστής.

Διαφήμιση TEMU

Την ώρα που οι πολίτες της χώρας βιώνουν πραγματικά προβλήματα κάθε μέρα σε κάθε πτυχή της ζωής τους, αντί o Κ. Μητσοτάκης να παρουσιάσει ένα οργανωμένο σχέδιο, μοίρασε έωλες υποσχέσεις και ψίχουλα για τη στήριξη κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.

Είναι προκλητικό το γεγονός ότι δεν τόλμησε να αναφερθεί στα ζητήματα που πραγματικά καίνε τους πολίτες. Η ακρίβεια που ρημάζει τα νοικοκυριά, η εγκληματικότητα που αυξάνεται ανεξέλεγκτα, η ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα που επιβάλλεται στα παιδιά μας, η ανασφάλεια στις γειτονιές μας, το λαθρομεταναστευτικό που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και το σύστημα υγείας που καταρρέει, δεν άξιζαν ούτε μία ουσιαστική αναφορά από τον υποτιθέμενο ηγέτη της χώρας.

Επιπλέον, η λαιμητόμος των ελεύθερων επαγγελματιών, τα τεκμήρια, ήταν, είναι και θα είναι η κυρίαρχη πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο πιο παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ δεσμευόμαστε ότι θα απελευθερώσουμε τους παραγωγικούς Έλληνες από αυτά τα δεσμά.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έχει λάβει το ηχηρό μήνυμα των πολιτών, αλλά ζει σε έναν δικό του κόσμο, μακριά από τη σκληρή πραγματικότητα, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

«Δεν έχω μαζί μου σάκο με αλόγιστες παροχές» είπε απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας.

Δυστυχώς έχει όμως «σάκο» με παρωχημένες υποσχέσεις.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, τoνίζουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη, ασφάλεια και ευημερία, όχι όμως άλλες κούφιες υποσχέσεις όπως οι σημερινές.”

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Διαφήμιση TEMU

Popular Articles